VORES MISSION OG FREMGANGSMÅDE

Vi brænder for at hjælpe mennesker med at blive fri for smerter, sygdomme og ubalancer, og er passionerede omkring at skabe understøttende rammer for trivsel og livskvalitet for den enkelte, både i hverdagen og arbejdslivet.

Fælles for vores tilbud er, at vi tager os tid til at lytte, for at danne os en helhedsforståelse for situationen, og forbindelsen mellem de fysiske, psykiske og sociale forhold, og de symptomer, sygdomme eller problemstillinger den enkelte står med.

Via dybtgående behandlinger, arbejder vi for at skabe kontakt mellem krop og psyke, og hjælper personen med at give slip på spændinger, ophobede og automatiske tanker og følelser.

Behandlingerne bliver suppleret med vejledning om kost og daglige øvelser/rutiner, som kan styrke den enkeltes fysiske, psykiske og følelsesmæssige balance.

   

 KLINIKKENS MEDARBEJDERE

 

Kandidat i psykologi (2013), Københavns Universitet

Certificeret akupunktør (2003), Nordic School of Traditional Chinese Medicine

Jeg hedder Alex Ikilikian og er klinisk psykolog, akupunktør, healer, musiker og foredragsholder,

 og har 15 års erfaring med at behandle en lang række fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer i egen praksis.

Endvidere har jeg erfaringer med at arbejde med psykisk sårbare mennesker inden for et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud.

I de senere år har jeg brugt en del af min tid på deltagelse i sundhedsmesser og afholdelse af kurser og workshops i forskellige virksomheder og organisationer.

På baggrund af mine kliniske erfaringer, har jeg udviklet en behandlingsmetode, som bygger på udvalgte traditioner inden for psykoterapi, akupunktur/akupressur, lydhealing og healings-massage samt  en række nye diagnostiserings- og behandlingsteknikker.

Sidstnævnte behandlingsform, som vi kalder Ikilikian-metoden eller i daglig tale Iki-metoden, bygger på holistiske principper, hvor man arbejder med såvel de synlige, symptomer som med de dybere, ubevidste årsager.

En særlig del af Iki-metoden omhandler lydhealing, som gør det muligt at få adgang til underbevidstheden og cellehukommelsen, der normalt er uden for bevidsthedens rækkevidde.

Iki-metoden kan bruges mod akutte og kroniske fysiske og psykiske sygdomme samt behandling af traumer.

Erfaringer viser, at Iki-metoden skaber gode resultater i behandling af muskel- og skeletsygdomme mave-tarm lidelser, hjerte-kar sygdomme, luftvejslidelser, hudsygdomme og psykiske sygdomme.

Jeg tilbyder således behandlinger efter Iki-metoden, psykologsamtaler, akupunktur, supervision på arbejdspladsen samt kurser og workshops inden for en række emneområder.

 

Kandidat i sundhedsfremme og

sundhedsstrategier (2012), Roskilde Universitet  

    Certificeret akupunktør (2009), Scandinavian Collage of Acupunkture

 Mit navn er ​Anna Ikilikian, jeg er sundhedskonsulent, akupunktør, musikunderviser og projektleder,

 

  og har klinisk erfaring med behandling af en række fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer i egen praksis samt udvikling af sundhedstilbud, proces- og projektledelse og rådgivning om psykisk arbejdsmiljø.

Desuden har jeg erfaring med at arbejde som konsulent inden for det offentlige regi og har i de senere år brugt en del af min tid på deltagelse i sundhedsmesser og udvikling af tilbud til udsatte grupper i frivillige foreninger.

Jeg tilbyder akupunktur og behandlinger efter iki-metoden til behandling af en række sygdomme/ubalancer såsom akutte og kroniske smerter, stress, indre uro og søvnproblemer, hjerte-kar sygdomme, diabetes, graviditetsgener, hormonale ubalancer, depression, angst, hovedpine, træthed, astma og allergi, menstruationsproblemer, hudproblemer og småbørnssygdomme.

 

Desuden tilbyder jeg hjælp til rygeafvænning, vægtregulering og nedtrapning af medicin.

Jeg tilbyder også coaching-samtaler til at håndtere livsudfordringer samt sætte fokus på det, der skaber meningsfuldhed, balance og glæde i livet. Behandlingerne skaber kontakt mellem krop og psyke og hjælper med at give slip på spændinger, ophobede og automatiske tanker og følelser.

Jeg tilbyder således behandlinger inden for akupunktur og Iki-metoden, coaching-samtaler, rådgivning om psykosocial arbejdsmiljø og sundhedsfremme på arbejdspladsen samt kurser og workshop inden for en række emneområder.

 +45 28516375

 +45 40375797

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now