bjergkæde

 MIN MISSION OG FREMGANGSMÅDE

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at blive fri for smerter, sygdomme og ubalancer, og er passioneret omkring at skabe understøttende rammer for trivsel og livskvalitet for den enkelte, både i hverdagen og arbejdslivet.

Fælles for mine tilbud er, at jeg tager mig tid til at lytte, for at danne mig en helhedsforståelse for situationen, og forbindelsen mellem de fysiske, psykiske og sociale forhold, og de symptomer, sygdomme eller problemstillinger den enkelte står med.

Via dybtgående behandlinger, arbejder jeg for at skabe kontakt mellem krop og psyke, og hjælper personen med at give slip på spændinger, ophobede og automatiske tanker og følelser.

Behandlingerne bliver suppleret med vejledning om kost og daglige øvelser/rutiner, som kan styrke den enkeltes fysiske, psykiske og følelsesmæssige balance.

   

 

 

Jeg hedder Alex Ikilikian og er klinisk psykolog, akupunktør, healer, musiker og foredragsholder,

 og har flere års erfaring med at behandle en lang række fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer i egen praksis.

Endvidere har jeg erfaringer med at arbejde med psykisk sårbare mennesker inden for et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud.

I den senere tid har jeg brugt en del af mine arbejdstimer på deltagelse i sundhedsmesser og afholdelse af kurser og workshops i forskellige virksomheder og organisationer.

På baggrund af mine kliniske erfaringer, har jeg udviklet en behandlingsmetode, som bygger på udvalgte traditioner inden for psykoterapi, akupunktur/akupressur, lydhealing og healings-massage samt  en række nye diagnostiserings- og behandlingsteknikker.

Sidstnævnte behandlingsform, som jeg kalder Ikilikian-metoden eller i daglig tale Iki-metoden, bygger på holistiske principper, hvor man arbejder med såvel de synlige, symptomer som med de dybere, ubevidste årsager.

En særlig del af Iki-metoden omhandler lydhealing, som gør det muligt at få adgang til underbevidstheden og cellehukommelsen, der normalt er uden for bevidsthedens rækkevidde.

Iki-metoden kan bruges mod akutte og kroniske fysiske og psykiske sygdomme samt behandling af traumer.

Erfaringer viser, at Iki-metoden skaber gode resultater i behandling af muskel- og skeletsygdomme mave-tarm lidelser, hjerte-kar sygdomme, luftvejslidelser, hudsygdomme og psykiske sygdomme.

Jeg tilbyder således behandlinger efter Iki-metoden, psykologsamtaler, akupunktur, supervision på arbejdspladsen samt kurser og workshops inden for en række emneområder.

Kandidat i psykologi (2013), Københavns Universitet

Certificeret akupunktør (2003), Nordic School of Traditional Chinese Medicine